Termékeink

AKÁCMÉZ
500 GR

2500.00 FT

Ingyenes Szállítás a 30000 Ft értéket meghaladó rendelések esetén

Szállítási díj 1950 Ft

  • SKU :6425281000237

  • Súly :500 gr.

Kosárba

Úgy gondolj a méhészeti termékekre, mint élelmiszerekre és mint az egész családnak javasolt gyógyszerekre is.

Az Albeena akácméz, kémiailag vagy termikusan feldolgozatlan, tiszta méz. Gyengéd virág ízű, tiszta színű és magas fruktóz-tartalommal rendelkezik, amiért nehezen kristályosodik. Erdély szennyezetlen területeiről, fehér akácvirág nektárából származik és különleges gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.

Az Albeena tápanyagokban gazdag akácméz, természetes helyettesítője a cukornak és a mesterséges édesítőszereknek, nem változtatja az italok ízét és illatát, valamint könnyen felszívódik a szervezetben.

Összetétel:
Nyers, 100% természetes akácméz, ahogy a méhkaptárból ki lett véve. Nem tartalmaz peszticideket, antibiotikumokat, penész spórákat vagy egyéb szennyeződéseket.

Javallatok:
• természetes erősítő és energizáló
• gyulladáscsökkentő szerepet játszik a légútak bántalmában
• enyhíti a stresszt, a fáradtságot és az álmatlanságot
• serkenti az immunitást és felgyorsítja a lassú anyagcserét
• nyugtatja a köhögést és segíti a váladék eltávolítását
• támogatja a szív és az emésztőrendszer egészségét
• ajánlott az intenzív fizikai és szellemi erőfeszítések esetén

Melyek a gyógy-tulajdonságai?
A nyers akácméz egy élő, magas cukortartalmú természetes táplálék, amelyet a szervezet közvetlenül asszimilál és gyorsan szállít a sejteknek, energia formájában. B-vitaminokban, C- és A-vitaminban, enzimekben, fehérjékben és szénhidrátokban gazdag - ez a tápanyagkeverék sikeresen küzd a pszichés túlterhelés és az ideglegyengülés ellen, nyugodt alvást biztosít, és felélénkíti a testet. Hasznos antioxidáns és ásványi anyag forrás, valamint erős természetes antibiotikum a magas propolisz tartalmának köszönhetően.

Több fruktózt tartalmaz mint a más típusú mézek, aminek következtében kifejezett fertőzésgátló hatása van, nyugtatja a köhögést és gátolja a túlzott gyomorsav termelést. A méz hatékonyan orvosolja a gyermekek étvágytalanságát és hozzájárul a harmonikus fejlődésükhöz.

Hogyan kell fogyasztani?
Se consumă ca atare, ca îndulcitor pentru ceai, lapte, limonadă etc., în dulciuri sau extern, în măști de înfrumusețare și aplicată pe arsuri, pentru grăbirea vindecării acestora.    Fogyasztható mint olyan vagy természetes édesítőszerként teában, tejben, limonádéban stb. Használható édességekben vagy külső alkalmazásokra, szépségmaszkokban és égési sérülések kezelésére, hogy a gyógyulást felgyorsítsák.

1 év alatti gyermekek által nem fogyasztható. Ne tegyen mézet a 35-40 °C-os hőmérsékletet meghaladó folyadékokba azért, hogy a méz kezelő tulajdonságait ne változtassa meg. Cukorbetegségben szenvedő személyek kérjenek orvosi tanácsot amielőtt a mézet az étrendjükbe bevezetnék. Tárolja a mézet hűvös helyen, fénytől és a hőtől védve.

Kiszerelés: 500 grammos üvegpalack