Termékeink

Friss, tiszta méhpempő, 2% 10-HDA
100gr

7899.00 FT

Ingyenes Szállítás a 30000 Ft értéket meghaladó rendelések esetén

Szállítási díj 1950 Ft

  • SKU :6425281000039

  • Súly :100 gr.

Kosárba

Az ALBeeNA tiszta méhpempője egy 100 százalékosan természetes méhészeti termék, amelynek garantált a 2%-os 10-HDA koncentrációja. Egy komplex hiper-élelmiszer és az egyetlen ismert 10-HDA sav forrás, egy olyan hatóanyag, amelynek az egészégre gyakorolt előnyös hatásai bizonyítottak.

Az ALBeeNA tiszta méhpempő egyedi gyógyhatásai a magas 10-HDA sav mennyiségnek köszönhetőek, amely e prémium méhészeti termék fő tápanyaga. Az ALBeeNA tiszta méhpempő friss állapotban van szállítva, amint azt a méhkaptárból kivesszük, anélkül, hogy bármilyen változáson átmenne.

Gyógyhatások:
•    Javítja az immunrendszer és a metabolikus funkciók teljesítményét;
•    Növeli a szervezet ellenállását a hűlésekkel, vírusos fertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, mint például a Staphylococcus és a Streptococcus baktériumokkal, szemben;
•    Megelőzi a ráksejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését;
•    Regenerál és ösztönzi az új és az őssejtek termelését;
•    Újraépíti az idegsejteket, leküzdi az idegsejtek megrongálódását és javítja a memóriát;
•    Segít a fizikai és lelki fáradtságban, vérszegénységben és gyengeségben;
•    Rozsdagátló hatása van és késlelteti az öregedési folyamatokat;
•    Normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást;
•    Energizálja és vitaminizálja a szervezetet és hozzájárul a gyors felépüléshez az általános gyengeségi időszakokban, az orvosi műtétek és agresszív kezelések után.  

Melyek a 2% 10-HDA savat tartalmazó nyers méhpempő tulajdonságai?
A tiszta méhpempő az egyik legkoncentráltabb természetes étrendkiegészítő és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges lényeges vitamin-, ásványanyag- mennyiségeket és olyan tápanyagokat, amelyeket az nem képes előállítani, mint például a 10-HDA sav. A méhpempő fő tápanyagának, a 10-HDA hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló.

A garantált 2% 10-HDA sav biztosítja a méhpempő minőségét és gyógy-hatékonyságát: természetes antibiotikum, erős immunszabályozó, elősegíti a szabadgyökök kiküszöbölését, megelőzi a betegségek megjelenését és ujjátépíti az érintett idegsejteket. A szervezet nagyon jól asszimilálja és elfogadja.

Részletes vegytartalom:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Zsír – 2,7%
Szőlőcukor – 5,4%
Gyümölcscukor – 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványanyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2

Melyek az összetevői?
100% nyers méhpempő, 2% -os 10-HDA tartalommal. Nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumokat, viaszt, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Az ALBeeNA, 2% 10-HDA tartalmú nyers méhpempőt izoterm dobozokban szállítjuk, amelyek biztosítják a termék állandó hőmérsékletét a szállítás folyamán, eképp garantálva, hogy a terméket optimális állapotban kapod meg, annak minden gyógy-tulajdonságával.  

A méhpempő mennyiség könnyű adagolására végett, a csomagban egy kiskanál is van és egy prospektus a 2% 10-HDA tartalmú tiszta méhpempő részletes leírásával.

Hogyan kell fogyasztani?
A méhpempő naponta fogyasztható, belső és külső használatra is alkalmas.

A javasolt fenntartási adag napi 1 gramm a felnőttek számára és napi 0,5 gramm a gyermekek számára, 6-8 hetes kezelésekben. A fizikai és intellektuális kimerülések esetében, a felnőttek adagja napi 2-3 grammra vagy akár többre is növelhető.

A sajátos, személyreszabott gyógy-adagok meghatározására, fordulj egy méhészeti fitoterápiában jártas orvoshoz.  

Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny  vagy a méhpempőt be nem fogadó személyek számára, a terhes vagy szoptató nők számára, az asztmában, Addison betegségben vagy akkut fázisú rákbetegségben szenvedő személyek számára.

Hogyan kell tárolni?
A méhpempőt tartsd a hűtőben, 2-6 °C hőmérsékleten.

Elővigyázatossági utasítások:
Javasoljuk, először teszteld le az esetleges ellenhatásokat, kis mennyiségben fogyasztva a méhpempőt és a kezelések között tarts 1-2 hónapos szüneteket, az egészségi állapotodtól is függően.