Termékeink

Polenic - virágpor, méhkenyér és C-vitamin
20 rágótabletta

1500.00 FT

Úgy gondolj a méhészeti termékekre, mint élelmiszerekre és mint az egész családnak javasolt gyógyszerekre is.

  • SKU :6425281002026

  • Súly :20 buc.

Kosárba

A Polenic egy prémium minőségü, 100 %-osan természetes ALBeeNA termék. E az egyedülálló méhészeti gyógytermék, a Polenic egy komplex, virágport, méhkenyeret és C vitamint tartalmazó képlet, amely javasolt az immunrendszer serkentésére és a szervezet megerősítésére.

A Polenic rágótabletták könnyen fogyaszthatóak és a három aktív összetevő kombinációja magas gyógy-hatékonyságot biztosít a termék számára.

A termék egy étrendkiegészítő és nem kell a kiegyensúlyozott és változatos étrendet felcserélnie. Nem tartalmaz gyomirtó-, antibiotikum-, viasz-nyomokat, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Javallatok:
•    növeli és fenntartja a fizikai és lelki teljesítményt
•    óvja a szervezetet az immun-hiányosságokkal szemben
•    csökkenti az öregedés hatásait, a fáradást és a kimerülést
•    szív- és ér-rendszeri védelmet nyújt
•    aktiválja az anyagcsere funkciókat és javítja az emésztést
•    segíti a szervezetet a betegségből való felépülés ideje alatt
•    megtartja a szervezet önvédelmi képességét
•    természetes antiszeptikus, gyulladásellenes és antibiotikum

Előnyök:
-    100% természetes
-    Kellemes íz
-    Könnyen szedhető

Melyek a gyógy-tulajdonságai?
A virágpor egy komplett élelem, kiegyensúlyozott enzim-, fehérje-, ásványanyag-, vitamin-, rozsdagátló-,   szénhidrát- és a fizikai és szellemi egészséghez lényeges tápanyag-tartalommal. A magas szénhidrát- és B vitamin-tartalmának köszönhetően, egy erős energia-erősítő és természetes antidepresszánsként hat.
A virágpor fogyasztás ösztönzi a májsejtek regenerációját, óvja az idegsejteket és serkenti a memóriát, megelőzi a fertőzéseket és javítja az immunrendszer tevékenységét. Az orvosok emésztési zavarokban, stressz és krónikus fáradtság esetén, szexuális zavarokban, csökkent immunitás esetén és mint segédkezelést javasolják a rákesetekben.  

A méhkenyér egy vitaminokban és tápanyagokban dús méhészeti termék, amelyek mind javítják a szervezet anyagcsere folyamatait – serkenti a sejttevékenységet, az élettartamot és a szervezet ellenállását, hosszas energizáló hatása van.
Az összetételében található több mint 27 ásványanyag és lényeges aminosav (arginin és triptofán), szénhidrát, több mint 25% fehérje, polifenolok és különleges gyógyhatású zsírsavak. Védőpajzsként hat a szabadgyökökkel szemben és megerősíti az immunrendszert, gyors és erős természetes baktériumellenes.

A C-vitamin egy lényeges immunserkentő tápanyag – serkenti az ellenanyagok és a fehérsejtek termelését és növeli a fehérvérsejtek élettartamát, de számos egyéb pozitív hatása van a szervezetre. Segíti a szervezetet, hogy több kollagént termeljen, amely a bőrt javítja, csökkenti a stressz szintjét, segíti a testtömeg csökkentését és csökkenti a rákbetegség előfordulásának az esélyét. A C-vitamin támogatja a virágpor és a méhkenyér táphatásait és, ezekkel együtt,  hozzájárul a szervezet megerősítéséhez, fejlődéséhez és felerősítéséhez.

Melyek az összetevői?
1 rágótabletta tartalmaz: 1030,5 mg virágport, 450 mg méhkenyeret, 19,5 mg C vitamint.

Kiszerelés: 20 rágható tablettás doboz.

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőttek – 2-4 tabletta naponta.
3 éven felüli gyermekek – 1-2 tabletta naponta.
Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás /   hiper-érzékeny személyek számára. Elővigyázatosság javasolt az terhes vagy szoptató nők esetében.
Tartsa a Polenic rágható tablettákat szobahőmérsékleten, száraz és fénytől óvott helyen és ne hagyja azokat a kisgyermekek számára elérhető helyeken.  

Légy energia-teljes az ALBeeNA Polenic termékével! Virágpor, méhkenyér és C-vitamin sajátos kombinációja, többtucat jótékony hatással.